Outfit inspiration || Workout gear

Kleding om in te sporten. Dat is en blijft het. Kleding waar je in zweet, en die je als gevolg daarvan vaak moet wassen. Kleding die je nooit op andere momenten draagt, behalve misschien als je wilt bankhangen dan. Waarom zou je er zo per sé leuk uit moeten zien tijdens het rennen/gewichtheffen/planken?

Een van de belangrijkste redenen dat ik sportkleding leuk vindt is omdat het me gemotiveerd houdt. Ja, echt! Het is veel leuker om je in een mooie passende broek te heisen dan in een oude slobberbroek. Dat je wanneer je jezelf ziet voor het sporten, tegen jezelf kunt zeggen dat je er krachtig uit ziet. Dit geeft je een hele boost, waardoor je work out veel beter gaat! En als je naderhand weer in de spiegel kijkt en je leuke shirtje ziet, denk je niet meteen alleen aan afgepeigerd zijn. Om deze reden doet sportkleding al ontzettend veel. Ook is het een goede manier om jezelf te belonen na een tijd sporten! ‘Na één maand intensief sporten, mag ik voor mezelf een nieuwe mooie broek kopen…’

Daarom bij deze een outfit inspiration over sportkleding! Om inspiratie op te doen wat je wel en niet leuk vindt. Want ja, ook daarin zijn best verschillen! Kijk maar mee!

The history music video made me cry and laugh oml, bc the moments were all so cute but then sad and they were like crying in the video of them hugging ajfokwlfof:

Deze outfit vindt ik erg leuk. Simpel met alleen zwart en wit, maar leuk om te zien! Ik houd sowieso erg van broeken met print: is tenminste iets leuks om tegenaan te kijken wanneer je je sit ups doet!

For when you need workout clothes to bring on your tropical getaway. | 21 Pictures That Are Basically Porn For People Who Live In Workout Clothes:

Kleurrijk is altijd goed als het om sportkleding gaat. Ik kan me niet voorstellen dat je deze vrolijke combinatie ziet en niet wat blijer wordt! Dit zijn perfecte zomerkleuren voor een fijne outfit. Al zou ik er altijd een shirtje bij doen, ik sport niet in alleen bh! Een zwart of beige/oranje shirt zou hier erg leuk bij zijn. Of misschien zelfs geel!

LOVING the colours in this one!:

Nog een broek met printje, ook erg leuk! Deze outfit is ideaal wanneer je graag rent, maar er regen voorspeld is: trek een waterresistent jack aan en je bent klaar om te gaan! Niets houdt je meer tegen!

tbh i kind of feel like the friend-mom who gives advice and lets ppl rant/vent to them so i'm always up for it lololol:

Deze outfit ziet er zo comfortabel uit, hier zou ik dag in dag uit in willen lopen. Maar uiteraard kan je het ook gebruiken waar het voor bedoeld is: yoga bijvoorbeeld! Of een work-out als het wat kouder is. Mooi en tegelijkertijd flatterend!

So maybe you need a little help with your workout motivation, let this shirt be that thing. This makes a great fitness shirt while you're at the gym. It's also the perfect gift for phone obsessed workout buddy. #Fitness:

Houd je wel van motiverende teksten op je sportkleding? Dan is dit een leuk exemplaar! Misschien niet de mooiste vorm shirt, maar ik vond de print zo leuk dat ik hem niet niet kon laten zien. Ren alsof je telefoon nog maar 1 procent batterij heeft! Nou, volgens mij rennen we dan erg hard…

Optimism Tank | Athleta:

Wauw, wat een mooie combinatie! De broek is erg origineel met het gehaakte randje. En roze en grijs passen beter bij elkaar dan ik dacht!

The sweat life // In need of a detox? Get 10% off your teatox order using our discount code 'Pinterest10' on www.skinnymetea.com.au:

Als je hier geen motivatie van krijgt, dan weet ik het ook niet meer. Je behoort tot de officiële Sweat Crew: hier gaat gewerkt worden!!

♥ VSX Sport | Victoria's Secret Workout Clothes for Women:

Nog een mooie, kleurrijke outfit. Een zwarte broek met roze details, samen met een mooie sportbeha met bijzondere bandjes. Shirt eroverheen en gaan! 🙂

Pregnant? Considering Adoption? Let www. BirthMomsToday.com be an option. We empower birth moms today with a voice and a choice. Need support and encouragement? Sign up for our free personalized e-letter series here: birthmomstoday.com #birthmomstoday #birthmomstrong:

Mooi! Ik houd van dit soort broeken, een combinatie van rustige kleuren met leuke printjes. Dat is je waarschijnlijk al opgevallen in deze post! En de kleur oranje-koraal komt eigenlijk ook vaker voor dan ik dacht. Nou, ik weet wat mijn outfits moeten bevatten! Zwart, grijs en koraal, haha. En overigens, hoe handig is het als je een draadloze koptelefoon hebt tijdens het sporten?! Ik zet als ik binnen sport mijn muziek gewoon op de speakers, maar met rennen o.i.d. is een draadloze koptelefoon ideaal… Of, eigenlijk altijd wel!

Hoe ziet jouw doorgaanse workout gear eruit?

Liefs,
Annabel Rianne

Advertenties

3 gedachtes over “Outfit inspiration || Workout gear

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s